maanantai 9. huhtikuuta 2018

Lähtö Italiaan

Lähdimme lentoon Helsinki-Vantaan lentokentältä sunnuntaina kello 7:00 ja jätimme lumisen Suomen taaksemme.


Vaihdoimme lentokonetta Amsterdamissa ja siellä odottelimme pari tuntia uutta nousua.




Lentomme Bolognaan ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan. Vähän ennen laskeutumista matkustajille kuulutettiin huonoja uutisia, sillä Bolognan lentokentän läheisyydestä oli löydetty pommi ja sen vuoksi lentokenttä oli suljettu. Tämän vuoksi käänsimme nokkamme kohti Florencea. 

Florencessa meille annettin kaksi mahdollisuutta, joko jäisimme sinne tai menisimme linja-autolla Bolognaan lentoyhtiön piikkiin. Valitsimme ensimmäisen vaihtoehdon ja otimme linja-auton Florencen rautatieasemalle ja sieltä lähdimme junalla Modenaan. Junia odotellessa saimme nauttia Italian auringon lämmöstä kun lämpötila oli noin 25 astetta.

Modenassa meitä oli vastassa paikallinen opettaja Lorena, joka toi meidät asunnollemme. Automatka kesti noin tunnin ja perille päästyämme kaikki ruokakaupat olivatkin jo menneet kiinni. Se ilta mentiinkin sitten vedellä. Olo olisi voinut olla tuona iltana parempikin, kun menimme nukkumaan väsyneinä ja nälkäisinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Torstai 26.4

Torstaina käytiin aamulla ennen töihin menoa katsomassa erästä toista työmaata, joka sijaitsee Medollassa. Kyseessä on melko suuri omakotita...